کمک به دیگران برای درک مزایای #چرای بی رویه دام در 10 سال
کمک به دیگران برای درک مزایای #چرای بی رویه دام در 10 سال
Blog Article
به گزارش خبرنگار ایمنا، در شرایطی که چرای طبیعی میتواند ابزار ارزشمندی برای مدیریت پوشش گیاهی باشد، چرای بیرویه دامهای اهلی میتواند به افزایش جمعیت گونههای گیاهی مهاجم منجر شود؛ چراکه بیشتر ساختار فیزیکی جوامع گیاهی به واسطه چرای دام تغییر میکند.
این کارشناس محیط زیست و بومشناس با اشاره به اینکه لازم است پوشش گیاهی خاک در ایران افزایش یابد، خاطرنشان کرد: اگر پوشش گیاهی مناسب باشد، فرسایش خاک صورت نمیگیرد. درحالحاضر علوفهای که توسط باران و برف رشد میکند توسط چهارپایان خورده میشود، این چهارپایان خاک را خالی از پوشش گیاهی میکنند و زمینهساز فرسایش میشوند.
درباره ما ارتباط با ما سوالات متداول سياست ها و حريم شخصي خدمات
حسن اکبری؛ معاون محیطزیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیطزیست، یکی از معضلات زیستمحیطی مهم کشور را چرای بیرویه دام دانست و اظهار کرد: در بسیاری از زیستگاهها شاهد گلههای دام به صورت مازاد هستیم و از همین رو رایزنیهایی با سازمان منابع طبیعی و وزارت جهاد کشاورزی در حال انجام است تا برنامههایی جدی برای جلوگیری از ورود دام مازاد به مراتع اجرا شود.
خراسان رضوی-سبزوار-بین میدان فلسطین و رسالت ، رو به روی داروخانه
این کارشناس محیط زیست با تاکید بر اینکه فرسایش خاک قدرت زایندگی و رویش را از آن میگیرد و خاک فرسایش یافته میمیرد، تصریح کرد: فرسایش خاک بیشتر بر اثر پدیده جنگلزدایی ایجاد میشود، جنگلها را قطع میکنیم، لذا خاک از پوشش گیاهی جنگل عریان میشود و از بین میرود.
جانوران حفار منطقه: جانورانی چون کرم خاکی ، مورچه ، گورکن ، موش و …. با لانه سازی و کندن زمین ، خرد شدن سنگ ها را سرعت می بخشند.
حسین لطفعلی زاده، با اشاره به دلیل استفاده کمتر گیاهان از رطوبت خاک، گفت: گیاهان به علت جریان سطحی آبها و هدر رفتن سریع رطوبت خاک از نسبت کمتری از رطوبت و بارندگی منطقه استفاده خواهند کرد.
وی با بیان اینکه پوشش گیاهی موجود در مراتع میتواند غذای مناسبی برای دام باشد، افزود: با بایر شدن زمینها و بیحاصلی خاک از گیاهان، باد و طوفان ریزگردها را به سمت شهرها سوق خواهد داد و سلامتی مردم به دلیل هجوم ریزگردها و آلایندهها در معرض خطر قرار میگیرد.
پاسخ: سنگ ها در طول سالیان دراز به روش های مختلف خرد می شوند سپس تغییر شیمیایی پیدا می کنند و به خاک تبدیل می شوند.
از جمله محورهای این دستورالعمل تشکیل کارگروه مدیریت چرا با محوریت استانداران و دبیری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استانها، تخصیص بیشتر اعتبارات از طرح احیا و اصلاح مراتع برای پروژه مدیریت چرا، اعمال قُرق برای سالهای خشکسالی و پیشگیری از گرد و خاک، برخورد قضایی با متخلفان بهرهبرداری غیر مجاز، همکاری استانداران در آگاهیبخشی نسبت به ضوابط بهرهبرداری به منظور پیشگیری از افزایش تخلفات و موضوع تامین علوفه از سوی سازمان امور و عشایر ایران برای جلوگیری از کوچ زودهنگام است.
لایه get more info دفاعی ایران تضعیف شده و آمریکا و اسرائیل باید بهسرعت تصمیم بگیرند
سبزوار نمایش پروفایل دکتر اعظم سادات حسینی هوشیار